Opening van het Wetenschap en Technieklokaal op De Toermalijn

Op donderdag 29 september is het nieuw ingerichte lokaal officieel geopend. Het lokaal zal o.a. worden ingezet voor technieklessen en het doen van wetenschappelijke onderzoekjes en experimenten.

Naast handvaardigheidslessen, gaan we starten met technieklessen. Deze lessen worden onderdeel van de “ateliers” die de kinderen vanaf groep 4 bij ons gaan volgen. Ook bij de wereldoriëntatielessen zullen we regelmatig naar het lokaal uitwijken. Tijdens de verwerking van deze wereldoriëntatielessen, krijgen de leerlingen opdrachten en experimenten die ze op een wetenschappelijke manier moeten proberen op te lossen.

Kortom , dit lokaal stelt ons in staat kinderen te laten leren op een manier, waarbij ze andere talenten (vaardigheden) kunnen gaan ontdekken en ontwikkelen.

Door ondersteuning en sponsering van een tweetal bedrijven , te weten “Van Dam keukenreparatie” en “Lekkerkerker te Wijk bij Duurstede”, hebben we dit kunnen realiseren en kunnen we in een mooi lokaal met goed gereedschap aan de slag.

De foto’s van de opening vindt u op de pagina fotoalbums.

Fotoalbums