Nieuwe website online

Nieuwe website online

De wens was er langer, maar nu is dan ook eindelijk uitgekomen. Een nieuwe website waar De Toermalijn trots op mag zijn. De oude website was niet meer van deze tijd. Hij was niet goed leesbaar op mobiele devices en de opmaak was ook erg verouderd.

De insteek van de nieuwe website was daarom duidelijk; een website die een nieuwe uitstraling heeft, toegankelijk is en leesbaar is op mobiele devices. En dat is meer dan gelukt.

In samenwerking met Quadesign uit Wijk bij Duurstede is er maanden gewerkt aan dit project. En het resultaat mag er zijn. In de opmaak is er duidelijk voor een frisse en heldere uitstraling gekozen. En binnen maximaal 3x klikken heeft u de juiste informatie gevonden. Daarnaast is de website op ieder apparaat met internet te bekijken.

Naast wat er aan de voorkant veranderd is, is er voor de gebruiker ook veel veranderd. Dat betekent dat de leerkrachten makkelijker met het systeem kunnen werken en hierdoor de website up to date blijft. Het doel van de nieuwe website is niet alleen het informeren van de ‘nieuwe ouders’, maar ook de huidige ouders te informeren. Zo zijn er altijd vier actuele nieuwsberichten op de homepage, zal er regelmatig een verslagje op de groepensites (ook plusklas) komen en is de kalender van de school makkelijk te raadplegen.

We hopen daarom ook dat u regelmatig een kijkje neemt op onze website en leuke artikelen deelt op de sociale media.