Kamp 2015 een groot succes

Kamp 2015 een groot succes

19269729041_3012d27745_nHet evenement waar de bovenbouw naar uitkijkt is natuurlijk het schoolkamp. Dit jaar was de bestemming Stayokay Bunnik. Groep 7 en 8 hebben daar weer een onvergetelijke driedaagse van gemaakt. Prima weer, enthousiaste leerlingen, leuke activiteiten en heel veel lol.

Woensdag 17 juni was het dan eindelijk zover, de kinderen mochten een halfuur later op school komen. Maar dan wel bepakt en bezakt, zoals ze dat noemen, op weg naar Bunnik. Met behulp van een puzzelspeurtocht op de plek van bestemming komen, dat was het doel.

Op de locatie werden de slaapzalen ingericht en werd vervolgens de omgeving verkend. Het spel ‘super sixty’ leverde veel lol en hilariteit op. Kinderen moesten de gekste opdrachten voltooien en dat vastleggen met de Ipod. De meest besproken opname was toch wel het huwelijksaanzoek van Anouk aan een willekeurige mannelijke voorbijganger. Zijn antwoord was natuurlijk: ‘Ja!’

Tijdens de drie dagen zijn er allerlei activiteiten geweest; Levend Stratego, sportcircuit, de spooktocht met grote en kleine helden en natuurlijk de afsluitende disco met DJ Chiel. Al met al weer een fantastisch kamp waar de kinderen nog lang over zullen napraten.