Eindmusical i.s.m. Excelsior

Eindmusical in samenwerking met Excelsior

Op initiatief van een ouder die nauw betrokken is bij de muziekvereniging en bij de musical is het idee tot stand gekomen. Een fantastische afscheidsavond in samenwerking met Excelsior gaat een daverend succes worden.

Een afscheidsavond moet er één zijn die je nooit meer zult vergeten. Dat is de insteek waarmee je de musical aanschaft en voorbereid met de kinderen. Als er dan ook nog eens iemand met een geweldige toevoeging komt, is dat zeker iets wat de kinderen lang bij zal blijven.

De volledige band van de vereniging zal tijdens de dinsdagavond-voorstelling groep 8 van De Toermalijn ondersteunen. Ze zullen en welkomslied spelen terwijl iedereen binnen druppelt en natuurlijk ook een lied als iedereen aan het einde van de avond de zaal zal verlaat. Maar tijdens de voorstelling zijn er ook drie nummer die worden gespeeld door de gehele band.

Dirigent Marcus is er in overleg met meester Peter in april mee aan de slag gegaan. Allerlei liedjes werden beluisterd en bekeken om te beoordelen welke er geschikt zijn. Uiteindelijk hebben we besloten drie mooie liedjes met elkaar samen op te voeren. De muzikanten hebben er al weken aan gewerkt .Er heeft onlangs al een repetitie-avond plaatsgevonden in ‘De Krib’. Alleen dat uurtje was al indrukwekkend.

De musical ‘Het dak eraf’ wordt in totaal drie keer gespeeld. Op maandag zijn er opa’s en oma’s uitgenodigd, op dinsdag middag wordt er voor de school opgetreden en dinsdagavond vindt de officiële afscheidsavond plaats. Dit alles vindt plaats in ’t Dorpshuys te Cothen.