Barrie Hoogsteyns nieuwe directeur

Beste ouders/verzorgers,

Na 128b21ade zomervakantie zal ik  starten als directeur op de Toermalijn, daarom wil ik me graag aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Barrie Hoogsteyns en ben 42 jaar.

Ik woon in Wijk bij Duurstede samen met mijn man en onze twee puber-zonen.

Na het afronden van mijn studie Psychologie aan de Universiteit van Nijmegen en het behalen van een onderwijsbevoegdheid, ben ik gestart als docent in het MBO. Ik heb o.a. lesgegeven aan toekomstige onderwijsassistenten en pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Als teamleider van Christelijk College Zeist ben ik, samen met mijn docenten, verantwoordelijk geweest voor het invoeren van betekenisvol, resultaatgericht onderwijs. Onderwijs waarin leerlingen uitgedaagd worden om, naast kennis en vaardigheden, ook brede competenties te ontwikkelen zoals samenwerken, plannen en organiseren, initiatief nemen en reflecteren.

In mijn visie op onderwijs en leren, staat het mogelijk maken van groei en ontwikkeling altijd centraal. De ontwikkeling van kinderen en van de school zelf. Samen een lerende en nieuwsgierige school zijn die midden in de wereld staat en telkens zoekt naar datgene wat het beste uit kinderen haalt. De inzet van betrokken ouders, verzorgers, oma’s en opa’s,  is daarbij onmisbaar.

Inmiddels heb ik kennis gemaakt met het team en zal ik al af en toe op school zijn in het kader van overdracht en inwerken. Ik kijk er erg naar uit om na de zomer kennis te maken met alle kinderen en ouders van de Toermalijn!

Met vriendelijke groet,

Barrie Hoogsteyns