Afscheid groep 8 een groot succes!

Wat hebben de kinderen van groep 8 er een fantastische avond van gemaakt, de eindmusical in het Dorpshuis was een groot succes. Alle kinderen, familieleden en leerkrachten hebben genoten van de afscheidsavond van groep 8.

Dit jaar was de musical ‘Alles Overboord’ gekozen door de kinderen, een humoristische musical met veel hippe en vrolijke liedjes. Na maanden studeren, oefenen, klussen, schilderen en sjouwen was het dan eindelijk zover. De uitvoering was ook dit jaar weer in het Dorpshuis te Cothen.

IMG_3509De kinderen werden met Citro├źns uit de jaren ’20/’30 bij school opgehaald. Na een rondje Cothen werden ze opgewacht door tientallen genodigden om vervolgens aan het spektakel te beginnen.

Een spektakel was het! De kinderen gingen volledig los op het podium, alsof ze het al jaren deden. Muziekvereniging ‘Excelsior’, waar De Toermalijn intensief mee samenwerkt, was ook van de partij om de kinderen muzikaal te ondersteunen. Wederom een groot succes en een absolute meerwaarde voor de afscheidsavond. naamloos

Later op de avond hebben leerlingen, ouders en leerkrachten op school officieel afscheid van elkaar genomen. De leerkrachten hadden hun ‘act’, de kinderen hadden een afscheidsfilm gemaakt en natuurlijk waren er voor beide partijen wat cadeaus om aan elkaar te overhandigen. De school kreeg van de kinderen een wel heel bijzonder cadeau. Een stoeptegel met daarom de groepsfoto van groep 8 welke deze zomer een plekje zal krijgen op het schoolplein.

Een fantastische avond, dat was het! Op de pagina ‘fotoalbums’ staan de eerste foto’s van de avond. Met dank aan Maarten Zumbrink.